Ik ben van een nét iets later bouwjaar, maar kan me Jesus Christ Superstar (JCS), de beroemde rock-opera van Andrew Lloyd Webber, natuurlijk wel nog herinneren.

Begin tachtiger jaren was ik nog veels te jong om te begrijpen wat die herrieschoppers allemaal bedoelde. In latere tijdens kwam ik veel van de liedjes tegen in het repertoire van de Jongerenkoren in onze regio. Last Supper aka “look at all my trials and tribulations”, “I don’t know how to love him” of “Hosanna” behoorden tot de vaste kost, voornamelijk tijdens Pasen natuurlijk.

Nu in 2022 mag ik één van de twee toetsenisten zijn tijdens de opvoering van Jesus Christ Superstar georganiseerd en mogelijk gemaakt door Stichting Sentovero om te vieren dat ze in 2021 al vijf jaar bestonden en dat niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

Stichting SentoVero bestaat in 2021 vijf jaar en dat willen we niet ongemerkt laten voorbijgaan.

Hun 2de project van 2022 is een volledige uitvoering van Jesus Christ Superstar op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2022 in de schouwburg van Cuijk. Een geweldige cast, 25-koppig orkest en een projectkoor van ruim 50 zangers zullen het publiek laten genieten van deze immens populaire musical.

Op dit moment is de site offline, mogelijk heb je (even) geen internetverbinding. Geen enkel punt, zo gauw de verbinding er weer is gaan we weer verder!