Veel muziekverenigingen hebben de laatste 2 jaar allerlei optredens uitgesteld zien worden, zo ook KH Phileutonia uit Eindhoven. 26 juni halen ze A Night On The Town in!

A Night On The Town neemt u mee tijdens een muzikale reis door Eindhoven. Dit makkelijk toegankelijke concert voor alle inwoners van Eindhoven staat in het teken van de ontwikkeling van Eindhoven met als rode draad de samensmelting van de gemeentes Gestel, Strijp, Tongelre, Woensel, Stratum en Eindhoven.

Het belooft een multiculturele belevenis te worden met daarbij Muziek, Dans, Urban, Zang en Beeld. En dat alles onder het genot van herkenbare muziek uit diverse genres als klassiek, pop, musical, feestmuziek, hip-hop. Alles komt aan bod en heeft als rode draad Eindhoven 1920-2020. Share & feel the Vibe!

Koninklijke Harmonie Phileutonia, het huisorkest van dit evenement, zal het ontstaan van Eindhoven muzikaal en visueel verwoorden. Na de pauze wordt het podium uitgebreid met een combo waarbij ook Urban Dance van Dynamo, zangers en zangeressen en een DJ worden toegevoegd aan de line-up.

Op dit moment is de site offline, mogelijk heb je (even) geen internetverbinding. Geen enkel punt, zo gauw de verbinding er weer is gaan we weer verder!